Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Ministarstva kulture iz područja zaštite prirode

Ministarstvo kulture objavilo je natječaj za prijavu projekata nevladinih organizacija iz područja zaštite prirode u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2011. godinu, na poziciji Ministarstva.

Natječaj je usmjeren nevladinim udrugama za prijavu projekata koji se odnose na promidžbu i informiranje javnosti o važnosti očuvanja nacionalne ekološke mreže, odnosno potencijalnih NATURA 2000 područja, uz napomenu da projekti trebaju biti kratkoročni, manje opsežni, s ograničavajućim brojem korisnika. Trajanje projekta može biti maksimalno godinu dana od dana početka provedbe. Financijska sredstva koja će biti odobrena u sklopu ovog natječaja su u iznosu od najmanje 10.000,00 do najviše 50.000,00 kuna po projektu.
 
Rok za prijavu projekata je 30 dana od dana objave natječaja na stranicama Ministarstva (18.2.2011.), odnosno 20. ožujka 2011.

Više o ovom natječaju na internetskim stranicama Ministarstva kulture.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori