Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj MVPEI za prijavu projekata udruga u 2011. godini

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija raspisalo je javni natječaj za dodjelu financijske potpore projektima udruga iz područja informiranja hrvatske javnosti o procesu pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, iz sredstava Državnog proračuna za 2011. godinu na poziciji Ministarstva.
 
Ovogodišnji natječaj je usmjeren na poticanje i širenje javne rasprave putem organizacije okruglih stolova, javnih debata, javnih predavanja, tribina, debatnih klubova i to na lokalnoj razini među širom javnosti o temama vezanim uz pristupanje Republike Hrvatske Europskoj uniji.
 
Udruga može prijaviti jedan projekt na natječaj, a vremensko ograničenje provedbe projekta vezano je uz proračunsku 2011. godinu. Najviši iznos financijske potpore koji se jednoj udruzi može odobriti putem ovog natječaja je ukupno 50.000,00 kuna, dok je najniži iznos koji se može dodijeliti 10.000,00 kuna.
 
Rok za dostavu prijava je do 7.ožujka 2011. godine.
 
Sve informacije o propisanim obrascima i cjeloviti tekst natječaja možete pronaći na stranicama Ministarstva.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori