Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj MOBMS za prijavu projekata udruga usmjerenih obitelji

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti  objavilo je poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih obitelji u Republici Hrvatskoj za financijsku potporu u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2010. godinu na poziciji Ministarstva.

Natječaj je otvoren za prijavu projekata koji donose nove ideje, modele razvoja i/ili načine rješavanja postojećih problema, uz napomenu da je vremensko trajanje ograničeno do 31. prosinca 2010. godine. Mogu se prijaviti najviše dva projekta, a visina financijske potpore je najviše 25.000,00 kuna po projektu, što u slučaju dva odobrena projekta može biti najviše 50.000,00 kuna.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga za 30 dana od dana objave u Vjesniku, odnosno do 4. lipnja 2010. Prijave je potrebno dostaviti poštom na propisanim obrascima dostupnim na stranicama Ministarstva gdje se nalazi i cjelovit tekst natječaja.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori