Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Grada Zagreba za programe i projekte od socijalnog značenja

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba raspisao je Natječaj za predlaganje programa i projekata od socijalnog značenja (socijalnog i humanitarnog značenja i prevencije neprihvatljiva ponašanja djece i mladeži) za 2010. godinu. Prijaviti se mogu udruge i druge pravne i fizičke osobe, registrirana za provođenje ponuđenog programa, imati područje djelovanja u Gradu Zagrebu, odnosno programom moraju biti obuhvaćene osobe s prebivalištem u Gradu Zagrebu. U programima socijalnog i humanitarnog značenja moraju se jasno odrediti ciljane skupine za koje se udruge i druge pravne i fizičke osobe prijavljuju, a  u programima prevencije neprihvatljiva ponašanja djece i mladeži mora se jasno odrediti područje za koje se udruge i druge pravne i fizičke osobe prijavljuju i ciljane skupine. Prijedloge programa s navedenom dokumentacijom, potpisane u zatvorenoj omotnici treba dostaviti na adresu: Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Trg Stjepana Radića 1, Središnja pisarnica, prizemlje lijevo, s naznakom:

 «PRIJAVA PROGRAMA OD SOCIJALNOG ZNAČENJA ZA 2010. : a) PROGRAMI I PROJEKTI SOCIJALNOG I HUMANITARNOG ZNAČENJA; b) PROGRAMI I PROJEKTI PREVENCIJE NEPRIHVATLJIVA PONAŠANJA DJECE I MLADEŽI – NE OTVARATI»
 
Rok za dostavu prijave je 4. studenoga 2009., a potrebnu dokumentaciju i detaljne upute možete nači na web stranicama Grada Zagreba.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori