Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Grada Rijeke 2010. - područje zdravstvene zaštite i socijalne skrbi

Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke objavio je natječaj za prijavu projekata i programa iz područja zdravstvene zaštite i socijalne skrbi koji će se provoditi u 2010. godini, te će financirat se u okviru proračuna za 2010.

Natječaj je otvoren za sve pravne i fizičke osobe sa sjedištem, odnosno prebivalištem u RH, registrirane za obavljanje djelatnosti zdravstvene zaštite, socijalne skrbi, psihološke djelatnosti, ostalih humanitarnih djelatnosti, te druge udruge građana (registrirane temeljem Zakona o udrugama "NN" br. 88/01 i 11/02 ispr.). U okviru natječaja financirat će se, prije svega, projekti i programi iz područja socijalne i psihosocijalne zaštita građana - djeca i mladi, žene i obitelj, beskućnici, osobe s invaliditetom, teško bolesne i kronično bolesne osobe, osobe starije životne dobi, stradalnici iz rata; područja zaštite zdravlja građana - promicanje zdravlja, zdravstveni odgoj i zdravstveno prosvjećivanje, prevencija ovisnosti, prevencija i suzbijanje masovnih nezaraznih bolesti, prevencija i suzbijanje zaraznih bolesti, prevencija i suzbijanje ozljeda i invaliditeta, te područja zaštite životinja.

Rok za podnošenje prijava projekata/programa je 30. rujna 2009. Detaljne informacije uključujući obrasce za prijavu dostupni su ovdje.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori