Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Karlovačka županija objavila javni poziv za udruge

Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Karlovačke županije objavio je 20. studenoga 2008. Javni poziv za prijavu programa udruga u Karlovačkoj županiji radi financijske potpore. Pozivaju se udruge zdravstvenog, humanitarnog ili socijalnog programa, braniteljske udruge i udruge čija je djelatnost vezana uz Domovinski rat, te udruge čije je djelovanje u službi općeg dobra i javnosti u skladu s općim vrednotama utvrđenim Ustavom Republike Hrvatske da prijave svoje programe.

Sve zainteresirane udruge moraju svoje programe prijaviti na propisanim obrascima uz detaljan opis samog programa. Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave, a popunjene obrasce s priloženim detaljnim opisom programa te ostale dokumente treba dostaviti na adresu Karlovačka županija, Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb ul. A.Vraniczanya br. 6 Karlovac s naznakom “Programi udruga za 2009.” Detalje potražite na www.kazup.hr.
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori