Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj Grada Zagreba za programe udruga od interesa za Zagreb

Grad Zagreb raspisao je javni natječaj za programe ili projekte od interesa za Grad Zagreb, koji promiču temeljne vrijednosti Europske unije. Na natječaj se mogu prijaviti registrirane udruge koje djeluju najmanje godinu dana. Prijavljeni projekt/program mora trajati najmanje 12 mjeseci i mora biti besplatan za krajnje korisnike. Udruga može projekt provoditi u suradnji ili partnerstvu u okviru konzorcija s drugim organizacijama, institucijama ili udrugama te u tom slučaju treba priložiti Partnersku izjavu kojom partner ili ostali sudionici izjavljuju da će sudjelovati u provedbi projekta.
 
Prednost u ostvarivanju financijske potpore imaju udruge koje su prethodno uspješno realizirale programe/projekte Europske unije, odnosno, koristile financijsku potporu iz pretpristupnih fondova EU. Natječaj je otvoren do 8. prosinca, a potrebne obrasce i više informacija potražite ovdje.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori