Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Javni natječaj Grada Zlatara za dodjelu financijske potpore udrugama

Natječaj propisuje kako će se financijska potpora dodjeljivati programima i projektima udruga koji se odnose na unapređenje kvalitete življenja te zaštitu i očuvanje zdravlja, zaštitu okoliša i održivi razvoj, zaštitu kulturne baštine, unapređenje odgoja i obrazovanja ciljne skupine ili sredine (posebno mladih), unapređenje gospodarskog statusa ciljne skupine ili sredine, unapređenje socijalnog statusa ciljne skupine ili sredine te zaštitu osoba i skupina s posebnim potrebama i invaliditetom. Prijave se dostavljaju osobno ili preporučenom poštom na propisanim obrascima koji se mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Zlatara (Park hrvatske mladeži 2, Zlatar) ili ih možete preuzeti na mrežnim stranicama Grada Zlatara.

Rok za prijavu programa ili projekta 14. studeni 2011., do 15.00 sati, a po završetku procedure, rezultati natječaja objavit će se na oglasnoj ploči Grada Zlatara i dostaviti svim sudionicima natječaja.
 
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori