Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Natječaj za udruge iz područja psihosocijalne i zdravstvene zaštite Grada Splita

Upravni odjel za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i suradnju s braniteljima i braniteljskim udrugama Grada Splita raspisao je Poziv za prijavu akcija udruga iz područja psihosocijalne i zdravstvene zaštite za financijsku potporu iz Proračuna Grada Splita za 2011. godinu sa projekcijom za 2012.-2013. godinu.

Udruge koje djeluje na psihosocijalnoj i zdravstvenoj zaštiti građana Splita imaju pravo na ovaj Poziv uputiti po jednu prijavu za akciju koja se odnosi na promotivne prezentacije, edukacije, manifestacije, obljetnice, izlete ili druge aktivnosti u vremenskom trajanju od najviše 30 uzastopnih dana s rokom realizacije do 30. lipnja 2012. i s iznosom potpore u rasponu od najmanje 1.000,00 kuna do najviše 5.000,00 kuna.
 
Prijavu za projekte s popunjenim propisanim obrascima i s kompletnim prilozima treba poslati isključivo poštom na adresu: Grad Split, 21000 Split, Obala kneza Branimira 17. uz napomenu na kuverti: "Ne otvaraj - Poziv 2011. - akcija iz područja psihosocijalne i zdravstvene zaštite".
 
Rok za podnošenje prijave za akciju je 31. ožujka 2012., a propisane obrasce i detaljne upute za prijavu možete pronaći na mrežnim stranicama Grada Splita.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori