Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Partnerske konzultacije vezane za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva uputilo je poziv na partnerske konzultacije vezane za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala, koje će se održati 13. srpnja 2009., s početkom u 10 sati u Kino dvorani zgrade Ministarstva (ulaz s bočne strane). Predložen je sljedeći Dnevni red:

1.)    Predstavljanje aktivnosti vezanih za dodjelu bespovratnih sredstava – IPA 2007-2009
2.)    Prijedlozi budućih aktivnosti – IPA 2010-2011
3.)    Konzultacije vezane za korištenje sredstava Europskog socijalnog fonda u sklopu provedbe Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala (2012-2013)
 
U nastavku možete preuzeti i Sažetak prioriteta i ključnih područja djelovanja Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, koji će se provoditi u okviru Europskog socijalnog fonda po ulasku Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije. Svoje komentare na Sažetak možete slati do početka partnerskih konzultacija. Rok za prijavu sudjelovanja na partnerskim konzultacijama je 10. srpnja, a možete se prijaviti na e-mail adresu:
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori