Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Izvješće o radu Ureda za udruge

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je Izvješće o radu za razdoblje od 16. ožujka 2007. do 31. prosinca 2008. U nepune dvije godine, djelovanje Ureda obilježilo je niz promjena. Uspostavljen je novi organizacijski i kadrovski ustroj Ureda, preuzeti su novi zahtjevniji poslovi u provedbi projekata Europske unije, osigurana je snažnija stručna i administrativna potpora radu Savjeta za razvoj civilnog društva, poboljšana je koordinacija donatora te sustav praćenja i izvješćivanja o dodijeljenim financijskim potporama za projekte i programe organizacija civilnog društva iz državnog proračuna, postignut je napredak u provedbi mjera Operativnog plana provedbe Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva i započela je intenzivna razmjena hrvatskih iskustava u potpori razvoju civilnog društva sa zemljama u regiji i šire.

Ovim putem još jednom iskazujemo zahvalu na suradnji brojnim organizacijama civilnog društva, te nizu domaćih i međunarodnih javnih i privatnih institucija, te se nadamo kako ćemo zajedničkim naporima u predstojećem razdoblju dodatno poboljšati uvjete za stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva.
 
Izvještaj u elektronskom obliku možete preuzeti ovdje.

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori