Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Info dan o programu Europa za građane

Info dana o programu Europa za građane, u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, održat će se 28. siječnja 2009. u EU Info centru, Trg žrtava fašizma 6, Zagreb.  

Info dan organizira se u sklopu promidžbenih aktivnosti koje Ured za udruge provodi u svojstvu Kontakt točke za program Europa za građane, s ciljem što boljeg informiranja potencijalnih korisnika i opće javnosti o Programu općenito, te o mogućnostima ostvarivanja financijskih potpora koje Program donosi. Posebna pozornost posvetit će se prijavi na natječaj unutar Aktivnosti 2, Mjera 3, pod nazivom „Potpora projektima pokrenutih od strane organizacija civilnog društva“ u sklopu kojeg rok za podnošenje projektnih prijedloga za 2009. godinu ističe 15. ožujka i  čiji su potencijalni podnositelji projektnih prijedloga organizacije civilnoga društva.

Program događanja možete preuzeti ovdje
Prijavni obrazac molimo pošaljite putem elektronske pošte europazagradane@uzuvrh.hr, zaključno do 26. siječnja 2008. Napominjemo kako je broj mjesta ograničen.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori