Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Forum davatelja financijskih potpora, 8. – 10. listopada 2008., Dubrovnik

Forum davatelja financijskih potpora djelatnih na području Središnje i Istočne Europe te zemalja bivšeg Sovjetskog saveza, „Grantmakers East Forum”, održat će se od 8. do 10. listopada 2008. u Dubrovniku.
Forum promiče razvoj civilnoga društva u Središnjoj i Istočnoj Europi te bivšem Sovjetskom savezu, omogućavajući aktivnu ulogu donatora u regiji kroz godišnje dvodnevno okupljanje zaklada, bilateralnih i korporativnih  donatora te međunarodnih organizacija, na kojemu se raspravlja o učinkovitosti financijskih potpora, razmjenjuju se iskustva i potiče se daljnja donatorska aktivnost u regiji. Forum je izrastao na inicijativi skupine davatelja financijski potpora Europskog centra fundacija, djelatnih na području Središnje i Istočne Europe te zemalja bivšeg Sovjetskog saveza, prilikom godišnje skupštine Europskog centra fundacija. Prvi godišnji sastanak davatelja financijski potpora na području Središnje i Istočne Europe te zemalja bivšeg Sovjetskog saveza održao se po prvi puta 1996. u Parizu, nakon čega je organizirano još jedanaest takvih godišnjih okupljanja u različitim zemljama.
 
Program ovogodišnjeg događanja preuzmite ovdje.
Detalji oko prijave sudjelovanja i praktične informacije mogu se pronaći ovdje, a pitanja vezana uz Forum možete uputiti na adresu elektronske pošte: gef@efc.be.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori