Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Konferencija „Kako njegovati civilni dijalog u Europi“, 15. svibnja 2008., Bruxelles

15. svibnja 2008. u Bruxellesu održat će se konferencija „Kako njegovati civilni dijalog u Europi“ na temu promicanja civilnog dijaloga u Europi te razmjene iskustava i znanja između starih i novih zemalja članica EU.
Konferenciju organizira Pour la Solidarité, europski think tank, s ciljem predstavljanja europske dobre prakse civilnog dijaloga te poticanja daljnje rasprave o budućnosti civilnog dijaloga u Europi. Konferencijom se nastoji osnažiti utjecaj organizacija civilnoga društva u svojstvu posrednika između građana i njihovih izabranih predstavnika te javnih institucija na svim razinama, jednako kao i između građana i socioekonomskih dionika poput privatnih tvrtki. europski , s ciljem predstavljanja europske dobre prakse civilnog dijaloga te poticanja daljnje rasprave o budućnosti civilnog dijaloga u Europi. Konferencijom se nastoji osnažiti utjecaj organizacija civilnoga društva u svojstvu posrednika između građana i njihovih izabranih predstavnika te javnih institucija na svim razinama, jednako kao i između građana i socioekonomskih dionika poput privatnih tvrtki.
 
Program konferencije te kontakt podatke za prijavu možete pronaći ovdje.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori