Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Konferencija Europskog volonterskog centra na temu volonterstva na ekonomskoj karti Europe, Ljubljana, 18. travanj 2008.

Europski volonterski centar (CEV) organizira konferenciju na temu volonterstva i procjenjivanja njegove uloge u izgradnji kohezivnih društava i promoviranju aktivnog građanstva. Konferencija se organizira u suradnji sa Slovenskom Filantropijom, s obzirom na razdoblje slovenskog predsjedanja Unijom. U pripremi su također i radionice na temu ''Određivanje ekonomske vrijednosti volonterstva'', a CEV poziva sve zainteresirane da predlože održavanje radionica (u trajanju do 90 minuta) o mjerama i instrumentima koje sami koriste u određivanju ekonomske vrijednosti volonterstva. Rok za prijavu radionica je 15. veljače 2008. Više informacija potražite na internetskim stranicama Europskog volonterskog centra, a ovdje možete preuzeti nacrt programa i prijavni obrazac.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori