Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Seminar "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda" - Zagreb, 9. 4. 2015

S ciljem informiranja što je moguće više potencijalnih korisnika bespovratnih sredstava Europske unije i šire javnosti o mogućnostima koje se pružaju kroz Europski socijalni fond, u sklopu provedbe projekta "Priprema projekata i podrška ESF korisnicima" koji provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, organiziraju se seminari "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda".

U četvrtak, 9. travnja 2015. godine održat će se seminar u Zagrebu, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, Hrvatske bratske zajednice 4, s početkom u 12:00 sati.
 
Tijekom seminara "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda" bit će predstavljen Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020., kao i projekti koji predstavljaju primjere najbolje prakse iz zemalja članica Europske unije. Ovo događanje bit će prilika na kojoj će sudionici moći saznati više o ključnim područjima koje će Europski socijalni fond pokrivati te postaviti pitanja predstavnicima institucija koje sačinjavaju operativnu strukturu odgovornu za provedbu Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020. 
 
Više informacija o seminaru i prijavi možete naći ovdje.
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori