Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2015.

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2015. godinu.
 
Info dani 2015. će se održati 26. i 27. veljače 2015. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38.
 
Svrha je Info dana zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2015., a program je pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog sukladno zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz Državnog proračuna RH.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video streaming kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih udruga izvan Zagreba. Web adresa putem koje će se moći pristupiti video prijenosu bit će objavljena na početnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod bannerom "Prijenos uživo" (http://public.mzos.hr/mzosuzivo), a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@uzuvrh.hr.

 
Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.
 
Program i prijavni obrazac preuzmite u nastavku, a rok za prijavu je 24. veljače 2015. uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
 
 
 

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori