Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Javna rasprava o Nacrtu Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira javnu raspravu o Nacrtu Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge. Rasprava će se održati 1. prosinca 2014., s početkom u 13 sati, u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (Zagreb, Donje Svetice 38).

Sukladno obvezama iz novog Zakona o udrugama (NN 74/2014), Ured za udruge pripremio je Nacrt Uredbe te pokrenuo javno savjetovanje o tekstu Nacrta koje je otvoreno do 9. prosinca. Nacrt Uredbe i informacije o savjetovanju možete pogledati ovdje.
 
Ovim putem, pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju i u javnoj raspravi. Prijave za sudjelovanje mogu se poslati na adresu e-pošte: gordana.obradovic@uzuvrh.hr, najkasnije do petka, 28. studenog 2014.
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video streaming kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Za praćenje informativne radionice putem video streaminga nije potrebna prijava.
 
Web adresa putem koje se može pristupiti video streamingu je sljedeća: http://public.mzos.hr/mzosuzivo, a adresa e-pošte putem koje gledatelji streaminga mogu postavljati pitanja je: marina.lochert@uzuvrh.hr. 
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori