Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Kandidatura za člana i zamjenika člana Savjeta za razvoj civilnoga društva u području djelovanja - zaštita potrošača

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge objavio je 27. svibnja 2014. Javni poziv za isticanje kandidata za člana i zamjenika člana Savjeta za razvoj civilnoga društva za područje djelovanja – zaštita potrošača, koji je bio otvoren do 12. lipnja 2014. Povjerenstvo za izbor članova Savjeta za razvoj civilnog društva, na sastanku održanom 17. lipnja 2014. konstatiralo je da je pristigla kandidatura za člana i zamjenika člana važeća, a dvije udruge koje se bave zaštitom potrošača dostavile su kandidature za istu članicu i zamjenika (ROZP – regionalna organizacija zaštite potrošača, Karlovac i Društvo ''Potrošač'', Zagreb). 

S obzirom da je pristigla jedna kandidatura za člana i zamjenika člana, nema potrebe za otvaranjem roka za prigovore, kao ni za glasovanje te će se Vladi Republike Hrvatske predložiti za imenovanje za člana i zamjenika člana Savjeta za razvoj civilnoga društva za područje djelovanja – zaštita potrošača:
 
Dijana Kladar, mag.iur.
mr.sc. Ilija Rkman
 
Njihove životopise i pisma motivacije možete pogledati u nastavku:
 

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori