Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Poziv na radionicu „Kako izraditi učinkovite i provedive strateške dokumente“

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Državnom školom za javnu upravu i uz potporu Centra izvrsnosti Ministarstva vanjskih i europskih poslova organizira radionicu pod nazivom „Kako izraditi učinkovite i provedive strateške dokumente“ koja će se održati u utorak, 3. lipnja s početkom u 9 sati, u Državnoj školi za javnu upravu. 

Sadržaj radionice će obuhvatiti predstavljanje pozitivnih i negativnih iskustva u izradi strateških dokumenata, prepoznavanje faktora uspješnosti/neuspješnosti izrade strateškog dokumenata, primjere dobre prakse izrade, praćenja i vrednovanja provedbe strateških dokumenata, definiranje ključnih koraka u izradi strateških dokumenta, te metode uključivanja ključnih dionika u izradu strateškog dokumenta, a u praktičnom dijelu definirat će se hodogram izrade strateškog dokumenata s akcijskim planom prema ključnim koracima.
 
Radionica je namijenjena rukovodećim državnim službenicima (načelnici službi i sektora) odgovornim za pripremu i provedbu strateških dokumenata i akcijskih planova. 
 
Sve informacije i obrazac za prijavu možete pronaći na internetskoj stranici Državne škole za javnu upravu.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori