Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Predstavljanje programa Europa za građane 2014. – 2020. i umrežavanje potencijalnih partnera iz Hrvatske i Slovenije

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule zajedno s organizacijama civilnog društva iz Slovenije: Središće Rotunda iz Kopra, Mladinski center Postojna i Ustanova fundacija Bit Planota iz Nove Gorice organizira jednodnevno umrežavanje kojim se želi okupiti potencijalne partnere iz Hrvatske i Slovenije te potaknuti iste na kreativno osmišljavanje projektnih ideja u sklopu EU programa “Europa za građane”. Umrežavanje je organizirano uz podršku Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge kao nacionalne Kontakt točke za program Europa za građane 2014. – 2020. i Grada Umaga.

Sudionici - predstavnici jedinica lokalne/regionalne samouprave i predstavnici civilnog društva imat će priliku upoznati potencijalne partnere iz Hrvatske i Slovenije te zajedničkim snagama osmisliti partnerske projektne prijedloge uz stručnu facilitaciju predstavnika udruge PiNA iz Kopra te uz podršku predstavnika Ureda za udruge i drugih organizatora događanja.
 
Radni jezik pri izvođenju radionice po metodi 'Open space' je engleski, dok će program „Europa za građane“ biti predstavljen na hrvatskom/slovenskom jeziku.
Dodatno: Za sve sudionike osiguran je besplatan parking i ručak. Trošak prijevoza nije osiguran.
 
Broj sudionika je ograničen zbog kvalitete izvođenja radionice. Molimo pošaljite popunjenu prijavnicu (na engleskom jeziku, iznimno može i na hrvatskom jeziku) na sljedeću adresu: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 21. svibnja 2014. godine.
 
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori