Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Dani otvorenih vrata udruga 2014.

Cilj je Dana otvorenih vrata udruga 2014. građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata građanima od 5. do 7. lipnja. 
 
Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.
 
Ured za udruge, u suradnji s regionalnim centrima podrške razvoju civilnoga društva, poziva sve zainteresirane udruge iz svih područja djelovanja da osmisle sadržaje kojima će se predstaviti građanima na odgovarajući način, sukladno resursima i sredstvima kojima raspolažu.
 
Podsjećamo da je na prošlogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga sudjelovalo više od 450 udruga iz cijele Hrvatske.
 
Sve informacije o Danima otvorenih vrata udruga i obrazac za prijavu možete pronaći na internetskoj stranici www.daniudruga.hr.
 
Pratite nas i na Facebook stranici www.facebook.com/DaniUdruga

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori