Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Predstavljanje programa Europa za građane 2014. - 2020., 17. travnja 2014., Pula

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira radionicu na kojoj će biti predstavljena nova struktura programa Europa za građane za programsko razdoblje 2014. – 2020. U nastavku radionice, predstavnica Grada Buzeta će prezentirati primjere dobre prakse, dva projekta koje je Grad provodio u 2011. i 2013. godini.

 
Ovaj program usmjeren je na promicanje aktivnog europskog građanstva s ciljem jačanja građanske participacije u Europskoj uniji i izravnog utjecanja na njene politike, a namijenjen je jedinicama lokalne (područne) samouprave i neprofitnim organizacijama (organizacije civilnog društva, obrazovne, kulturne ili istraživačke institucije).
 
Radionica će se održati u četvrtak, 17. travnja, od 12 - 15 sati, u Društvenom centru Rojc, u Puli.
Program radionice možete pronaći ovdje.
 

Pozivamo predstavnike neprofitnih organizacija, te lokalne i područne samouprave u Istarskoj i susjednoj županiji da nam se pridruže i saznaju bitne informacije o financiranju projekata iz ovog Programa.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori