Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Radionica o procjeni projektnih prijedloga u okviru EU natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u okviru IPA 2011 projekta „Provođenje procjene projektnih prijedloga u sklopu IPA 2011 natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za civilno društvo temeljem ujednačenih kriterija za procjenu“ organizira dvodnevnu radionicu za osobe uključene u proces procjene projektnih prijedloga u okviru EU natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava.

Svrha ovog projekta jest omogućiti kvalitetnu procjenu projektnih prijedloga za sektor civilnoga društva na temelju standardiziranih kriterija. U okviru projekta planiraju se izraditi i Smjernice za procjenitelje projektnih prijedloga kojima će se definirati ujednačeni kriteriji procjene za buduće projektne prijedloge na natječajima za dodjelu bespovratnih sredstava.
 
Radionica će se održati 17. i 18. prosinca 2013. u prostorijama Ureda Vlade RH za udruge, Radnička cesta 80/V, u trajanju od 9 do 16 sati (oba dana).
 
Radionici će prisustvovati predstavnici tijela zaduženih za upravljanje i kontrolu korištenja fondova EU u Republici Hrvatskoj (IPA komponenta I i IV, ESF).
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori