Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Otvoreno javno savjetovanja o nacrtu Izvještaja Vlade Republike Hrvatske o samoprocjeni uspješnosti provedbe Akcijskog plana za provedbu inicijative Partnerstvo za otvorenu vlast

Ured za udruge, u svojstvu stručne službe Savjeta inicijative Partnerstvo za otvorenu vlast, otvorilo je javno savjetovanje o nacrtu Izvještaja Vlade Republike Hrvatske o samoprocjeni uspješnosti provedbe Akcijskog plana za provedbu inicijative Partnerstvo za otvorenu vlast u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2012. do 2013. Riječ je o izvještaju koji je Vlada RH dužna dostaviti Upravnom odboru globalne inicijative Partnerstvo za otvorenu vlast do 30. rujna 2013.

Zainteresirana javnost može sudjelovati davanjem mišljenja, primjedbi i prijedloga u pisanom obliku na e-mail adresu: sandra.pernar@uzuvrh.hr, putem obrasca koji možete preuzeti ovdje.
 
Svi prijedlozi upućeni na ovu e-mail adresu u postupku savjetovanja sa zainteresiranom javnošću razmotrit će se prije izrade konačne verzije Izvještaja.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori