Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

IPA 2011 Održana info radionica za potencijalne prijavitelje

U Zagrebu 12. lipnja 2013. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održana je info radionica za potencijalne prijavitelje na natječaje za bespovratnu dodjelu sredstava u okviru IPA 2011 programa “ Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje transparentnosti i dobrog upravljanja javne uprave u Hrvatskoj„ i „Potpora organizacijama civilnog društva za razvijanje partnerstava za održivo korištenje zaštićenih područja u Hrvatskoj, uključujući moguća područja unutar NATURA 2000“.

Radionicu je organizirao Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU. Na radionici je predstavljena natječajna dokumentacija, ciljevi i prioriteti natječaja, kriteriji prihvatljivosti, te evaluacijski postupak.
 
Natječaj za “Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje transparentnosti i dobrog upravljanja javne uprave u Hrvatskoj„ zatvara se 5. srpnja2013.
Natječaj za Potpora organizacijama civilnog društva za razvijanje partnerstava za održivo korištenje zaštićenih područja u Hrvatskoj, uključujući moguća područja unutar NATURA 2000“ zatvara se 28. lipnja 2013.
 
 
 
Prezentaciju s radionice možete pronaći ovdje.
 

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori