Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Javna rasprava o Nacrtu prijedloga Zakona o udrugama

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Ministarstvo uprave, u suradnji s Volonterskim centrom Osijek i Zakladom za razvoj lokalne zajednice „Slagalica“, organizira javnu raspravu o Nacrtu Zakona o udrugama koja će se održati 1. veljače 2013., u prostorima Elektrotehničkog fakulteta Osijek (Kneza Trpimira 2b), s početkom u 10 sati.

Ovim putem javnosti se žele predstaviti rezultati provedenog internetskog savjetovanja, ali i dodatno raspraviti moguća otvorena pitanja vezana uz Nacrt Zakona. Korištenjem video streaminga tijekom čitavog događanja želimo omogućiti aktivno uključivanje u raspravu i onih zainteresiranih dionika koji nisu u mogućnosti prisustvovati raspravi na samom mjestu događanja. 
 
Video streamingu će se moći pristupiti putem sljedećeg linka: http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=1808, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani postavljati pitanja i sudjelovati u raspravi je: infodani@uzuvrh.hr.
 
Sve zainteresirane koji žele prisustvovati javnoj raspravi na samom mjestu događanja molimo da ispune i pošalju prijavni obrazac. Rok za prijavu je 30. siječnja 2013.
 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori