Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Info dani o natječajima za dodjelu bespovratnih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz državnog proračuna u 2013. godini

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima bespovratnih sredstava – organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2013. godinu.
 
Info dani 2013. održat će se 28. i 29. siječnja 2013. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38., a otvorit će ih potpredsjednica Vlade te ministrica socijalne politike i mladih, gđa Milanka Opačić.
 
Svrha je Info dana zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2013., a Nacrt programa - kojeg možete preuzeti u nastavku - pripremljen je na temelju Godišnjeg plana natječaja kojeg je usvojilo Međuresorno povjerenstvo  za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz državnog proračuna Republike Hrvatske. Ove godine na Info danima udruge će biti informirane i o natječajima iz sredstava fondova Europske unije za organizacije civilnog društva, a novost je i korištenje video streaminga tijekom čitavog događanja, kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Web adresa putem koje će se moći pristupiti video streamingu bit će objavljena na početnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod bannerom "Prijenos uživo", a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@uzuvrh.hr.
 
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori