Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Poziv na partnerstvo i prijavu na natječaje programa Europa za građane tijekom 2013. godine s prijaviteljima iz zemalja regije

Slijedom održanog Regionalnog Foruma Europa za građane 2012., u Varaždinu, u studenom 2012., u organizaciji Ureda za udruge, objavljujemo zbornik radova (Compendium), odnosno projektnih ideja sudionika Foruma, predstavnika organizacija civilnog društva i lokalne samouprave iz Mađarske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske. 

                         

Zbornik radova sadrži 23 projektne ideje i informacije o organizacijama koje ih planiraju razraditi i prijaviti na natječaje programa Europa za građane počevši s rokom prijave 1. veljače 2013. godine:
 

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje u spomenutim projektima Europa za građane da se obrate navedenim organizacijama, a za kontakte se mogu dodatno obratiti Kontakt točki za program Europa za građane na mail: europazagradane@uzuvrh.hr.

                            

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori