Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Završna javna rasprava o Nacrtu godišnjeg plana natječaja te prijedlogu ujednačavanja formalnih uvjeta na natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva

Nakon održane inicijalne javne rasprave, te dvotjednog internetskog savjetovanja, Ured za udruge organizira završnu javnu raspravu o Nacrtu godišnjeg plana natječaja te prijedlogu ujednačavanja formalnih uvjeta na natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva.
 
Javna rasprava će se održati u petak, 30. studenoga 2012., s početkom u 14:00 u dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture, Dalmatinska 12, Zagreb.
Molimo da sudjelovanje u raspravi potvrdite na e-mail: iva.rasic@uzuvrh.hr do četvrtka, 29. studenoga 2012. do kraja dana.
 
Dokumente za raspravu te ostale informacije relevantne za javno savjetovanje možete preuzeti na internetskoj stranici Ureda za udruge:
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori