Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Regionalne partnerske konzultacije u Ogulinu i Puli

Uprava za koordinaciju programa i projekata EU u području rada i socijalne sigurnosti Ministarstva rada i mirovinskoga sustava kao tijelo nadležno za Operativni programa Razvoj ljudskih potencijala organizira novi krug Regionalnih partnerskih konzultacija na području Republike Hrvatske.

Cilj konzultacija je upoznati potencijalne i buduće korisnike, te širu javnost s mogućnostima financiranja  projekata  kroz  dodjele bespovratnih sredstava u okviru IV. komponente IPA-e Razvoj ljudskih potencijala.  Predstavljanje uključuje informacije o mogućnostima u okviru programskog razdoblje 2012.-2013./1. kao i Europskog socijalnog fonda (ESF) za programsko razdoblje 2013./2.
 
Predstavljanje će se održati u utorak, 11. prosinca 2012. godine u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, Bernardina Frankopana 7, 47 000 Ogulin s početkom u 11.00 sati srijedu, odnosno 12. prosinca 2012. godine u prostorijama HGK Županijske komore Pula, Carrarina 5, 52 100 Pula s početkom u 10.00 sati.
 
Obzirom na ograničene kapacitete molimo Vas da OBVEZNO potvrdite svoj dolazak najkasnije do petka, 07. prosinca 2012. godine na e-mail adresu: petra.leonhardt@mrms.hr kako bi Vaše ime uključili u listu sudionika.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori