Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Kandidati za članstvo u Europskom gospodarskom i socijalnom odboru (EGSO) iz reda udruga

Temeljem Poziva na predlaganje kandidata za tri člana Europskog gospodarskog i socijalnog odbora iz reda udruga iz Republike Hrvatske, 22. listopada 2012. održan je prvi sastanak  Povjerenstva za odabir članova EGSO-a. Sastav Povjerenstva čine Slađana Novota (Savjet za razvoj civilnoga društva), Jany Hansal (Savjet za razvoj civilnoga društva), Leke Sokolaj (Savjet za razvoj civilnoga društva), Diana Štrkalj (Ministarstvo vanjskih i europskih poslova) i Igor Vidačak (Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske).
 
U proteklom razdoblju, Ured za udruge zaprimio je 12 kandidatura, od kojih su sve zadovoljile formalne uvjete Poziva. Razgovor Povjerenstva s predloženim kandidatima (popis u nastavku) održat će se 29. listopada 2012. u prostorijama Ureda za udruge, prema redoslijedu koji je već dostavljen kandidatima, a konačna odluka Povjerenstva biti će objavljena na mrežnim stranicama Ureda za udruge. Više o samim kandidatima možete saznati putem poveznica koje se nalaze u popisu.
 
Predloženi kandidati za članove EGSO-a:
 
  1. Lidija Pavić-Rogošić
  2. Ibrahim Gušani
  3. Tomislav Goll
  4. Tatjana Reić
  5. Đula Rišinović-Sunara
  6. Držislav Tadić
  7. Janko Ehrlich-Zdvořak
  8. Toni Vidan
  9. Bojana Markotić Krstinić
10. Mirko Rukavina
11. Marina Škrabalo
12. Bojan Smode 
 
 
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori