Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Poziv na Regionalne partnerske konzultacije 2012., Split i Zadar, 18. i 19. listopada 2012. godine

Uprava za koordinaciju programa i projekata EU u području rada i socijalne sigurnosti Ministarstva rada i mirovinskoga sustava kao tijelo nadležno za Operativni programa Razvoj ljudskih potencijala organizira novi krug Regionalnih partnerskih konzultacija na području Republike Hrvatske.
 
Cilj konzultacija je upoznati potencijalne i buduće korisnike, te širu javnost s mogućnostima financiranja  projekata  kroz  dodjele bespovratnih sredstava u okviru IV. komponente IPA-e Razvoj ljudskih potencijala.  Predstavljanje uključuje informacije o mogućnostima u okviru programskog razdoblje 2012.-2013./1. kao i Europskog socijalnog fonda (ESF) za programsko razdoblje 2013./2.
 
Predstavljanje će se održati u četvrtak, 18. listopada 2012. godine u prostorijama HGK Split, Ante Trumbića 4 s početkom u 13.00 sati te u petak, 19. listopada 2012. godine u prostorijama IMPACT – Europskog Centra za međusektorsku suradnju, Put stanova bb s početkom u 10.00 sati.
 
Obzirom na ograničene kapacitete, dolazak je OBVEZNO potrebno potvrditi najkasnije do utorka, 16. listopada 2012. godine na e-mail adresu: denis.dragojevic@mrms.hr.
 
 

  

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori