Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Javna savjetovanja Ministarstva uprave

Ministarstvo uprave Republike Hrvatske pokrenulo je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Nacrta prijedloga Zakona o lokalnim izborima. Ovim Zakonom uređuju se izbori članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) i izbori općinskih načelnika, gradonačelnika i župana te njihovih zamjenika. Ministarstvo uprave poziva zainteresiranu i stručnu javnost da dostavi svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja najkasnije do 6. kolovoza 2012. godine.
Više informacija pronađite ovdje.
 
Ministarstvo uprave Republike Hrvatske pokrenulo je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Nacrta prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. Ministarstvo poziva zainteresiranu i stručnu javnost da dostavi svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja najkasnije do 6. kolovoza 2012. godine. Više informacija ponađite ovdje.
 
 
Ministarstvo uprave Republike Hrvatske pokrenulo je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim maticama. Ministarstvo poziva zainteresiranu i stručnu javnost da dostavi svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja najkasnije do 15. kolovoza 2012. godine. Više informacija pronađite ovdje.
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori