Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Program People to People - Poziv za prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu na temu „Strukturni fondovi i Kohezijski fond Europske unije i organizacije civilnog društva”, 11. – 12. rujna 2012., Osijek

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva na seminaru pod nazivom "Strukturnifondovi iKohezijski fond Europske unijei organizacijecivilnog društva” koji će se održati od 11. – 12. rujna 2012. u Osijeku.

Seminar organizira Europska komisija  u suradnji s TACSO uredom u Hrvatskoj i Zakladom „Slagalica”.
 
Cilj seminara je informiranje i upoznavanje s mogućnostima djelovanja organizacija civilnog društva u programiranju i provedbi strukturnih fondova i Kohezijskog fonda Europske unije.
 
Seminar je namijenjen prvenstveno predstavnicima i predstavnicama organizacija civilnog društva iz Hrvatske. Rad će se odvijati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz osiguran prijevod prema potrebi.
 
Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 15. srpnja pošalju
 
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na hrvatskom jeziku),
-         obrazac za sudionike
 
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org
 
Molimo zainteresirane da ne šalju svoje prijave na adrese elektroničke pošte navedene u prijavnim obrascima budući da su te adrese namijenjene komunikaciji nakon završenog procesa selekcije. Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.
 
Odabranim sudionicima i sudionicama pokriveni su troškovi smještaja i hrane tokom boravka na seminaru. Individualni putni troškovi nisu pokriveni, no postoji mogućnost organiziranog prijevoza od Zagreba do Osijeka. Nacrt programa putovanja možete preuzeti ovdje.
 
Više na stranicamaTACSO.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori