Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Dani udruga 2012.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO - ured tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva organiziraju Dane udruga 2012., koji će se  održati u Zagrebu od 14. do 16. lipnja 2012.

Po prvi puta, u subotu 16. lipnja 2012. održat će se Dan otvorenih vrata udruga na kojem će sve udruge koje to žele svim zainteresiranim građanima moći predstaviti svoj rad i projekte koje provode. Ideja ovog događanja jest da svaka udruga organizira svoj Dan otvorenih vrata u prostoru koji je sama odredila (ne mora nužno biti sjedište udruge), a s ciljem da privuče što veći broj građana koji će se na taj način informirati o radu udruge. Ovim putem pozivamo sve udruge i građanske inicijative u Republici Hrvatskoj da 16. lipnja 2012. otvore svoja vrata u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, te predstave građanima svoj rad, a posebno programe i projekte financirane iz javnih izvora. Udruge i građanske inicijative koje se budu priključile Danu otvorenih vrata moći će dokumentirati dan otvorenih vrata u svojoj udruzi fotografijama i/ili isječcima iz lokalnih medija, kako bi organizatori Dana udruga mogli odabrati najbolje i prikladno ih nagraditi.
 
Program konferencije možete preuzeti ovdje, a detaljni popis udruga koje sudjeluju u Danu otvorenih vrata pregledajte u nastavku:  
 
Brodsko-posavska županija                                          Dubrovačko-neretvanska županija
 
Istarska županija                                                          Koprivničko-križevačka županija
 
Krapinsko-zagorska županija                                        Ličko-senjska županija
 
Međimurska županija                                                     Osječko-baranjska županija
 
Primorsko-goranska županija                                        Sisačko-moslavačka županija
 
Splitsko-dalmatinska županija                                        Šibensko-kninska županija
 
Varaždinska županija                                                     Vukovarsko-srijemska županija
 
 
 
             

Letak Dan otvorenih vrata udruga preuzmite ovdje.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori