Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Info dani o natječajima za potpore iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih potpora – organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu.
 
Info dani 2012. održat će se 27. i 28. ožujka 2012. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38.
 
Cilj Info dana je predstaviti zainteresiranim udrugama natječaje koje će ministarstva, vladini uredi, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisivati u 2012. godini za financiranje programa i projekata udruga i to prema područjima (temama) financiranja.
 
Nacrt programa i prijavni obrazac Info dana preuzmite u nastavku.
 
 
 
S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, molimo vas da ispred jedne organizacije ne prijavljujete više od jedne osobe.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori