Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Radionice za pripremu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane i predstavljanje programa iz portfelja Agencije za mobilnost i programe EU

Ured za udruge Vlade RH, u suradnji s partnerima, održat će dvije radionice za pripremu projektnih prijedloga na natječaje programa Europa za građane i predstavljanje programa iz portfelja Agencije za mobilnost i programe EU.
Cilj radionica jest okupiti predstavnike organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne (područne) samouprave te ih detaljno uputiti u mogućnosti ostvarivanja financijskih potpora u sklopu programa Europa za građane, te o mogućnostima korištenja programa koji im se nude u sklopu programa mobilnosti, a koje provodi i/ili njima upravlja Agencija za mobilnost i programe EU (Program za cjeloživotno učenje, Mladi na djelu, Euraxess, itd).

Prva radionica održat će se 18. siječnja 2012., u Informacijskom centru Europske unije, Trg žrtava fašizma 6, u Zagrebu, od 9,30 do 16 sati.
Druga radionica održat će se 20. siječnja 2012., u Tehnološkom parku Varaždin d.o.o., Zagrebačka 89, Varaždin, 8,30-15 sati.

Molim Vas da detaljnije informacije o radionicama, kao i prijavni obrazac za iste,  pronađete ovdje za Zagreb i za Varaždin.

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori