Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Javna rasprava o planu razvoja, standardima i kriterijima za rad izviđačkih centara

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti organizira javnu raspravu o Prijedlogu plana razvoja, standarda i kriterija za rad izvidačkih centara u Republici Hrvatskoj.

Ministarstvo je u svrhu provedbe aktivnosti 3.1. Izrada plana razvoja, standarda i kriterija za rad skautskih i izviđačkih centara u Republici Hrvatskoj, mjere 3. Poduprijeti jačanje mreže međunarodnih skautskih/izviđačkih centara, područja 7. Mobilnost, informiranje i savjetovanje Nacionalnog programa za mlade od 2009. da 2013. godine (Narodne novine, broj: 82/09) osnovalo Stručnu radnu skupinu za izradu plana razvoja, standarda i kriterija za rad skautskih/izviđačkih centara u Republici Hrvatskoj te koordinira njezinim radom.
 
Budući da je Stručna radna skupina izradila Prijedlog plana razvoja, standarda i kriterija za rad izvidačkih centara u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo je uputilo poziv na javnu raspravu „Plan razvoja, standarda i kriterija za rad izviđačkih centara u Republici Hrvatskoj“ koja će se održati u Velikoj dvorani Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Trg hrvatskih velikana 6, dana 27. travnja 2011., s početkom u 10.00 sati.
 
Molimo da svoj dolazak potvrdite do 22. travnja 2011. na broj telefona: 0l/2308-619 ili na e-mail adresu: ivana.bunjevac@mobms.hr
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori