Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Javno savjetovanje o Strateškom planu djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na kraju je provedbe svog drugog četverogodišnjeg Strateškog plana djelovanja te poziva zainteresiranu javnost (predstavnike/predstavnice organizacija civilnoga društva, javnog sektora te privatnog, profitnog sektora) da se uključe u savjetovanje oko predlaganja unapređenja strateških ciljeva djelovanja Nacionalne zaklade na temelju iskustva iz prethodnih osam godina djelovanja Nacionalne zaklade.

Internetsko savjetovanje otvoreno je od 5. do 19. rujna 2011. godine i cilj mu je ocijeniti dosadašnju provedbu Strategije djelovanja Nacionalne zaklade za razdoblje 2008.-2011. te predložiti nove strateške ciljeve i poboljšanja za iduće četverogodišnje razdoblje, od 2012. do 2015. godine.
 
U cilju kvalitetne analize provedbe strateških ciljeva Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u razdoblju od 2008. do 2011. godina te savjetovanja sa svim dionicima u društvu o pripremama za izradu nove Strategije djelovanja od 2012. do 2015. godine, Nacionalna zaklada pripremila je Upitnik te poziva zainteresirane dionike da ga ispune i time pridonesu daljnjem unapređenju rada Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
 
Više informacija o savjetovanju možete pronaći na mrežnim stranicama Nacionalne zaklade.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori