Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Informativne radionice za natječaje IPA 2010 za organizacije civilnoga društva

 

Nastavno na objavu natječaja za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih civilnom društvu  u okviru I. komponente IPA 2010, obavještavamo potencijalne podnositelje projektnih prijedloga da će se informativne radionice vezane uz spomenute natječaje održati:
  • 6. listopada 2011. u Zagrebu, SAFU, Velika dvorana, Ulica grada Vukovara 284C;
  • 21. rujna 2011. u Osijeku, prostorije Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Osijek, Europska avenija 13;
  • 23. rujna 2011. u Splitu, prostorije Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4; i
  • 26. rujna 2011. u Rijeci, Gradska vijećnica grada Rijeke, Korzo 16.
(Radionica zakazana za 19. rujna 2011. u Informacijskom centru Europske unije, Trg žrtava fašizma 6 u Zagrebu je popunjena i prijave za taj termin se više ne primaju. Zbog velikog interesa osiguran je drugi termin za radionicu u Zagrebu, 6. listopada 2011., koja će se održati u prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje.)

Na radionicama će potencijalni podnositelji projektnih prijedloga dobiti informacije o samim natječajima i natječajnim postupcima. Sudjelovanje na radionici najavljuje se Uredu za udruge Vlade RH putem prijavnog obrasca koji možete preuzeti u nastavku, te Vas molimo da popunjene prijavnice pošaljete do najkasnije 24 sata prije održavanja radionice za koju se prijavljujete putem telefaksa 01 4599 811 ili na adresu elektronske pošte jelena.zvonaric@uzuvrh.hr. Za dodatne informacije vezano uz održavanje informativnih radionica obratite se Uredu za udruge Vlade RH putem telefona +385 1 4599 821 ili putem navedene elektronske pošte.

Prijavni obrazac

 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori