Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Poziv za prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Politike promicanja volonterstva (P2P 45643), 19.-22. rujna 2011., Bruxelles

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Politike promicanja volonterstva“ (P2P 45643) koji će se održati od 19. – 22. rujna 2011. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta upoznavanje je međunarodnih i europskih pravnih osnova usmjerenih na promociju i razvoj volonterstva. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini, razvoja i promocije volonterstva, te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te umrežavanja međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.
Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području i članice su mreže volonterskih centara te do sada još nisu sudjelovale u ovom programu.

Zainteresirane molimo da najkasnije do 14. srpnja  pošalju:
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org
 
Molimo zainteresirane da ne šalju svoje prijave na adrese elektroničke pošte navedene u prijavnim obrascima budući da su te adrese namijenjene komunikaciji nakon završenog procesa selekcije. Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.
Nacrt programa studijskog posjeta preuzmite ovdje, a informacije vezane uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori