Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Dani udruga 2011., 26.-28. svibnja 2011., Pula

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji sa TACSO - uredom tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u RH i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, organizira Dane udruga 2011. koji će se, u hotelu Histria u Puli, održati od 26. do 28. svibnja 2011.

Dani udruga 2011. bavit će se temom Civilno društvo u Hrvatskoj 2016. - vizija, strategija i akcija, a cilj ovogodišnjih Dana udruga je stvoriti prostor i vrijeme za sudionike i sudionice da razgovaraju i kreativno oblikuju prijedloge za viziju razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj te tako pridonesu izradi nacrta prijedloga Nacionalne strategije i akcijskog plana za razdoblje od 2012. do 2016. godine. Konferencija je osmišljena u skladu s metodom otvorenog prostora (eng. Open space technology) koja omogućuje grupno promišljanje složenih tema i postizanje značajnih rezultata u kratkom vremenu.Također, tijekom trećeg dana održavanja Dana udruga 2011., u subotu 28. svibnja, obilježit će se i Europska godina volontiranja, čime se Republika Hrvatska u tekućoj godini pridružuje državama Europske unije u obilježavanju 2011. kao Europske godine volontiranja. 
 
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su željeli dati svoj doprinos razvoju nove Strategije i koji su pravovremeno poslali svoje prijave  za sudjelovanje na Danima udruga 2011. Valja napomenuti kako se prilikom odabira sudionika vodilo računa o regionalnoj i sektorskoj zastupljenosti organizacija.
 
 
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori