Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Poziv za prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Uloga organizacija civilnog društva u promociji aktivnog građanstva“ od 14.-17. lipnja 2011. u Bruxellesu

U sklopu programa People2People otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnog društva u studijskom posjetu pod nazivom „Uloga organizacija civilnog društva u promociji aktivnog građanstva“ (P2P 44966) koji će se održati od 14.-17. lipnja 2011. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta upoznavanje je međunarodnih i europskih pravnih osnova usmjerenih na poromociju aktivnog građanstva. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini, različite oblike obuke građana i građanki, razvoja zajednice i volonterstva, te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnosti razmjene iskustava te umrežavanjameđusobno, kao i s organizacijama civilnog društva koje djeluje na europskoj razini.
 
Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području i do sad još nisu sudjelovale u ovom programu.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 3. svibnja pošalju:
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org

Molimo zainteresirane da ne šalju svoje prijave na adrese elektroničke pošte navedene u prijavnim obrascima budući da su te adrese namijenjene komunikaciji nakon završenog procesa selekcije. Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.

Nacrt programa studijskog posjeta preuzmite ovdje, a informacije vezane uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.


 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori