Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

TACSO Hrvatska otvorio dodatne konzultacije za OCD za izradu logičke matrice

TACSO ured u Hrvatskoj otvorio je mogućnost dodatnih konzultacija i pomoć u pripremi projektnih prijedloga za organizacije civilnog društva koje pripremaju projekte u okviru programa EU.

Pozivaju se svi zainteresirani da do 31. ožujka 2011. pošalju molbu za komentarima logičkih matrica pripremljenih za projekte kojima se namjeravaju prijaviti na neke od natječaja za sredstva iz fondova EU. Također, možete poslati i logičke matrice projekata za koje vam na nekom od prethodnih natječaja nije odobreno financiranje ili pak projekata koji su upravo u tijeku. Konzultanti i konzultantice angažirani od strane TACSO ureda u Hrvatskoj besplatno će vam ponuditi savjete o tome kako poboljšati logičku matricu i tako povećati šanse za dobivanje sredstava te unaprijediti kvalitetu provedbe projekta.

Molbe za savjetom i primjere logičkih matrica šaljite na info.hr@tacso.org. Ujedno vas molimo da ne šaljete kompletne projektne prijedloge. Komentari će biti dostavljeni do 15. travnja 2011.

Više informacija ovdje.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori