Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

MRRŠVG:Javni poziv nevladinim udrugama za sudjelovanje u radu Savjeta vodnog područja

 

Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva objavilo je javni poziv za iskaz interesa nevladinih udruga za sudjelovanje u radu Savjeta vodnog područja rijeke Dunav i Savjeta vodnih područja za jadransko vodno područje. Ministarstvo poziva sve zainteresirane predstavnike nevladinih udruga koje djeluju u području zaštite okoliša ili održivog razvoja na pojedinom vodnom području da se prijave za sudjelovanje u radu Savjeta.

Prijedloge predstavnika nevladinih udruga za Savjete vodnih područja, zajedno sa njihovim životopisima, potrebno je dostaviti na adresu Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva. Trg Kralja Petra Krešimira IV, br.1,10 000 Zagreb, s naznakom: Javni poziv za iskaz interesa nevladinih udruga za sudjelovanje u radu Savjeta vodnog područja (navesti ime vodnog područja), najkasnije do 15. ožujka 2011.
 
Više informacija možete pronaći na stranicama Ministarstva.
 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori