Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Zagovaranje u području politika upravljanja otpadom“, 1. do 4. veljače 2011. Bruxelles

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnica i predstavnika organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Zagovaranje u području politika upravljanja otpadom“ koji će se održati od 1. do 4. veljače 2011. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta je upoznavanje s europskim politikama i pravnim osnovama u području zaštite okoliša i upravljanja otpadom. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini, te će sudionici imati priliku za razmjenu iskustava i umrežavanje međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini. Predviđeno je sudjelovanje 30 predstavnica i predstavnika organizacija civilnog društva iz Zapadnog Balkana i Turske.
Nacrt programa studijskog posjeta preuzmite ovdje, a informacije vezano uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.
 
Pri odabiru će se voditi računa o zastupljenosti organizacija iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnice i predstavnici organizacija koje djeluju u području zaštite okoliša i upravljanja otpadom.

Zainteresirane molimo da najkasnije do 19. prosinca 2010. u 19:00  pošalju

-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         obrazac za sudionike,
-         životopis u EU formatu

putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org

Molimo zainteresirane da ne šalju svoje prijave na adrese elektroničke pošte navedene u prijavnim obrascima budući da su te adrese namijenjene komunikaciji nakon završenog procesa selekcije.  Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori