Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Predstavljeni rezultati projekata udruga u sklopu programa Phare 2006 - Sudjelovanje mladih

Predstavljanje postignuća projekata ugovorenih u sklopu sheme bespovratnih sredstava Phare 2006 Aktivni doprinos civilnog društva procesu pristupanja EU za područje Sudjelovanje mladih održano je u četvrtak, 29. travnja 2010. u EU info centru Delegacije Europske unije u Zagrebu.

Predstavljanje su organizirali Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Mreža mladih Hrvatske i projekt tehničke pomoći TACSO "Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u IPA zemljama".

U uvodnom dijelu predstavljanja sudionicima su se obratili predstojnik Ureda za udruge, Igor Vidačak, ravnateljica Središnje agencije za financiranje i ugovaranje, Marija Tufekčić, voditeljica ureda TACSO projekta u RH, Aida Bagić, kao i predstavnik Delegacije Europske unije u RH, Erol Akdag. Samo događanje je moderirala Emina Bužinkić, glavna tajnica Mreže mladih Hrvatske.

Na skupu je posebno naglašena važnost dobre regionalne rasprostranjenosti provedenih projekata, kao i vrlo učinkovite i profesionalne provedbe projektnih aktivnosti što pokazuje dobru sposobnost udruga za apsorpciju fondova EU.
 

 
 
Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori