Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Služba tehničke podrške za program "Europa za građane"

    

U sklopu Ureda za udruge djeluje Služba tehničke podrške za program Europa za građane putem koje možete zatražiti sve potrebne informacije vezane uz Program.

Trebate li podatak o predstojećim rokovima za podnošenje projektnih prijedloga, želite provjeriti je li vaš projektni prijedlog prihvatljiv unutar aktivnosti ovogaa Programa, trebate li savjet oko ispunjavanja prijavnih obrazaca, kontaktirajte nas putem elektronske pošte europazagradane@uzuvrh.hr ili putem telefona +385 (0)1 4599 810.

U programskom razdoblju 2014–2020 PDV je prihvatljiv trošak, što je regulirano Pravilnikom o porezu na dodanu vrijednost - NN 79/13, čl. 198.

Osmislili smo upitnik s 22 pitanja koji smo odaslali na više od 600 adresa e-pošte, odnosno sudionicima informativnih radionica u 2014. i 2015. godini. Kroz upitnik smo htjeli saznati okviran broj i pravni oblik organizacija koje su podnijele prijavu na prvi ovogodišnji rok i s kojim zemljama u partnerstvu, s kojim su se izazovima susrele organizacije prilikom prijave projektnog prijedloga, u kojoj su mjeri zadovoljni s pruženom uslugom tehničke i savjetodavne podrške te koji su njihovi prijedlozi za poboljšanje rada Nacionalne kontakt točke.

Rezultate provedenog istraživanja možete pogledati ovdje.

Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori