Naslovnica Ured za udruge Savjet za razvoj civilnog društva Publikacije Dokumenti Programi EU Osnivanje i vođenje udruge Kontakt English Hrvatski

Programski vodič

Programski vodič (Programme Guide) je glavni dokument kojeg potencijalni korisnici trebaju koristiti tijekom planiranja projektnih prijedloga i izrade projektne dokumentacije, a sadržava detaljan opis strukture programa, pravila i kriterija prihvatljivosti, procedure prijave, kao i kalendar raspisivanja natječaja za aktivnosti unutar dva potprograma.

Programski vodič za programsko razdoblje 2014. - 2020., od sada i na hrvatskom jeziku, možete preuzeti ovdje.

Detaljno razrađeni prioriteti za 2015. godinu čijem ostvarenju projektni prijedlozi trebaju direktno doprinositi (preuzeti ANNEX).

Često postavljena pitanja i odgovore za prijavitelje za dobivanje bespovratnih sredstava za aktivnosti (action grants) pronaći ćete ovdje

Prije negoli započnete s ispunjavanjem e-obrasca i prijavljivanjem projektnog prijedloga na programe Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu, potrebno je izraditi ECAS račun i registrirati ogrnizaciju u portalu za korisnike. Prezentaciju s detaljno objašnjenim koracima u prijavi na natječaje u sklopu programa Europa za građana preuzmite ovdje.

Skraćenu prezentaciju o registraciji organizacije u portalu za korisnike možete pronaći ovdje.

 

Tijela državne uprave
Lokalna i područna samouprava
Zaklade i fondovi
Poduzeća
Fondovi Europske unije
Ostali međunarodni donatori